Over

Rowdy van Lieshout, was een man van ergens in de twintig toen hij zich vol overgave op het spelen van spelletjes stortte. Heel veel spelletjes. En daar schreef deze man dan over op een website die hij destijds, jaren en jaren geleden, As a Board Gamer had gedoopt.

Deze man, die zich in de tussentijd ook vader mocht noemen, praatte graag over spellen. Er kwam een podcast, genaamd De Startspelers, waarin hij samen met zijn vrouw babbelde over de spellen die ze thuis speelden.

Zowel de As a Board Gamer site als De Startspelers podcast zijn, na respectievelijk negen en vijf jaar, ter ziele gegaan, omdat, hoe zeggen de experts dat?; ‘je kunt je tijd maar één keer besteden’. Er zijn zoveel leuke dingen te doen in het leven. 

Rowdy is niet alleen liefhebber van een goed bordspel. Hij is ook jurylid bij de Nederlandse Spellenprijs en probeert op die manier het goede en leuke Nederlandstalige spel ook op tafel te krijgen bij mensen in de rest van Nederland.

Afbeelding_Rowdyvanlieshout_Historie

Ja, oude interesses vervagen, verdwijnen, of worden juist nieuw leven in geblazen. Nieuwe hobby’s komen om de hoek kijken. Daarom deze uiterst persoonlijke plek waar al deze interesses van Rowdy samenkomen.

Ben je hier voor de oude (uit 2013 en later) en nieuwe bordspel recensies? Dan vind je onder het kopje Spelen hierboven wellicht wat je zoekt.

Voor de stukjes over de boeken die Rowdy gelezen heeft kun je terecht bij ‘Lezen’. 

Contactgegegevens

Rowdy zit niet (meer) op de welbekende socials. Hij vindt het daar niet zo leuk (meer), dus als je iets van hem wil weten of hem iets wil zeggen:

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security